Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επόμενη πίστα: Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου

Με τη συμπαράσταση του κόσμου ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε (13/08, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στην έδρα του να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μάλμε και να βρεθεί στα playoffs του Champions League.
Πηγή: sport24.gr
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επόμενη πίστα: Αυτό είναι το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου
Photo Credits: @PAOK FC

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (13/08, 20:30, Novasports Prime) στην Τούμπα τη Μάλμε και ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα συναντήσει μπροστά του, τουλάχιστον στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε όρθια στη Σουηδία, επέστρεψε με την ισοπαλία (2-2) στο πρώτο παιχνίδι και πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να βρεθεί στα playoffs του Champions League, όπου αν όλα πάνε καλά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας- Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δεν είχε προβλήματα πέρα από αυτό που αντιμετωπίζει στο ισχίο ο Γιόνι Ότο και άφησε εκτός αποστολής τον…φευγάτο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ.

Οι δυο συγκεκριμένες απουσίες ξεκαθαρίζουν εντελώς τα πράγματα στα μετόπισθεν των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στην εστία, τους Ζόαν Σάστρε και Ράχμαν Μπάμπα στα δυο άκρα της άμυνας και τους Τόμας Κεντζιόρα και Κωνσταντίνο Κουλιέρακη – που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο Μάλμε- στα στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Στέφαν Σβαμπ και Μαγκομέντ Οζντόεφ, που έχουν παίξει μαζί και στα τρία προηγούμενα επίσημα παιχνίδια, έχει και πάλι το προβάδισμα. Μόνο που περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε αυτό το σημερινό παιχνίδι ο Μαντί Καμαρά ερίζει για μια φανέλα βασικού.

Μεσοεπιθετικά αν γίνει μια αλλαγή αυτή θα έχει να κάνει με τη θέση του επιτελικού μέσου, καθώς υπάρχει ένα ερωτηματικό ανάμεσα σε Γιάννη Κωνσταντέλια και Τόμας Μουργκ. Κατά τα άλλα Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τάισον θα αγωνιστούν στα δυο φτερά της επίθεσης του ΠΑΟΚ και ο Μπράντον Τόμας στην κορυφή της.

Στην κατάμεστη από φιλάθλους του Δικεφάλου Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν και πάλι νοοτροπία νικητή, - "μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτ", όπως είπε χαρακτηριστικά- και να δώσουν τη μάχη του ώστε να βρεθούν στην επόμενη… πίστα που θα τους φέρει πιο κοντά στο μεγάλο στόχο: το Champions League της περιόδους 2024-25.

Διαβάστε ακόμη...