Μαγικός Κουλιεράκης με επιδόσεις φορ

Η προσωπικότητα του στόπερ του ΠΑΟΚ, τα ηγετικά χαρακτηριστικά και τα νούμερα στην επίθεση.
Πηγή: paok24.com
Μαγικός Κουλιεράκης με επιδόσεις φορ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Η εικόνα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να κλαίει, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μάλμε και τον αποκλεισμό από το Champions League, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός, στην σειρά των τεσσάρων αγώνων με Μπόρατς Μπάνια Λούκα και Μάλμε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να συνεχιστεί το όνειρο των «ασπρόμαυρων» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αριστερός στόπερ του Δικεφάλου, σκόραρε 3 γκολ, μοίρασε μια ασίστ ενώ είχε και 2 δοκάρια, σε τέσσερις κρίσιμες εμφανίσεις για την ομάδα, καταγράφοντας νούμερα που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι επιθετικοί. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα, ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής σκόραρε δυο τέρματα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, συμβάλλοντας τα μέγιστα για το τελικό 3-2. Στον επαναληπτικό είχε δοκάρι.

Όμοια και με τη Μάλμε. Ο Κουλιεράκης έδωσε την ασίστ στο 2-2 του Μπάμπα, για το πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία. Σκόραρε ένα απίθανο γκολ για το 2-1 στον επαναληπτικό της Τούμπας ενώ είχε και δοκάρι που στέρησε από τον ΠΑΟΚ το 4-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Και πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν αυτό το γκολ είχε μπει…

Σε κάθε περίπτωση, ο Κουλιεράκης βγήκε μπροστά με όλη του την προσωπικότητα, στον μεγάλο στόχο για τον ΠΑΟΚ. Έδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά, ακόμη και σε πράγματα που δεν καταγράφονται σε νούμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια φάση στο πρώτο παιχνίδι με του Βόσνιους. Η μπάλα βγήκε πλάγιο, ο Στέφαν Σβαμπ έτρεξε να το εκτελέσει βιαστικά και ο «Κούλιε» έσπευσε να ηρεμήσει τον πολύ πιο έμπειρο συμπαίκτη του, προκειμένου να μην κάνει βεβιασμένο λάθος.

Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά γύρω από πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή, το μόνο σίγουρο είναι πως για τον ΠΑΟΚ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη -και κρίσιμη- η επιλογή του αντικαταστάτη του.

Διαβάστε ακόμη...