Στο πόδι η Τούμπα: Αποθέωση στο «αντίο» του Κουλιεράκη - Οι μοναδικές στιγμές και το standing ovation (vids)

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αγωνίστηκε στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με την Τούμπα να αποχαιρετά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον Χανιώτη αμυντικό, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου.
Πηγή: sdna.gr
Στο πόδι η Τούμπα: Αποθέωση στο «αντίο» του Κουλιεράκη - Οι μοναδικές στιγμές και το standing ovation (vids)
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Σε μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, ο ίδιος δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα της Τούμπας, επισκιάζοντας για λίγο όσα εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, με την Τόυμπα να ζητά επιτακτικά ως εκτέλεστη τον Κουλιεράκη, ωστόσο εν τέλει πάρθηκε η απόφαση εκτέλεστης να είναι ο Τσάλοβ. 

Μετά το τελευταίο σφύριγμα επικράτησε συγκίνηση, καθώς ο Έλληνας αμυντικός πλησίασε τις κερκίδες, πανηγυρίζοντας και φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα, με το όνομα του να αποθεώνεται με ιαχές!

Έτσι, κάπου εδώ το ταξίδι του Έλληνα αμυντικού με τα «ασπρόμαυρα» φτάνει στο τέλος του, καθώς η συμφωνία παραχώρησης του στην Βόλφσμπουργκ προβλέπει την μετακόμιση του στην γερμανική ομάδα μετά το πέρας των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στα Play Off του Europa League.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...