Άρεσε με Σάμροκ Ρόβερς ο Ντεσπόντοφ

Εύκολη πρόκριση στο League Phase του UEFA Europa League «καρπώθηκε» ο ΠΑΟΚ που υπερκέρασε το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς και στην Ιρλανδία, με ΜΜΕ της Βουλγαρίας να στέκονται στην απόδοση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.
Πηγή: forzaonline.gr
Άρεσε με Σάμροκ Ρόβερς ο Ντεσπόντοφ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ενδεικτικό ότι σε πρόσφατες αναφορές τους «σκιαγραφούν» το πρώτο τέρμα του συμπατριώτη τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης και τις συνεργασίες του καθ΄όλη τη διάρκεια της εκτός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικότερα όσα σημειώνουν οι συμπατριώτες του αναφορικά με τον χθεσινό του αγώνα: «Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με το πρώτο του γκολ στη σεζόν, συνέβαλλε στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς. Η ομάδα του Βούλγαρου είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 4:0 και προκρίθηκε εύκολα στο League Phase του Europa League. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σκόραρε στο 75ο λεπτό και το άλλο γκολ για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη σημείωσε ο Magomed Ozdoev (64′).

Ο ΠΑΟΚ δεν προσέγγισε αρκετά σοβαρά το ματς, αλλά παρόλα αυτά ήταν ανώτερος από τους γηπεδούχους. Η ελληνική ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα και μία από αυτές ήταν με πρωταγωνιστή στον Ντεσπόντοφ στο 36ο λεπτό. Ο Βούλγαρος διεθνής εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας της Σάμροκ Ρόβερς, Λέον Πόχελς, αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στην ανάπαυλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε αλλαγές, αλλά προφανώς είχε επιπλήξει τους παίκτες του και ανέβασαν ρυθμό. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πέρασε τέλεια στον Τάρικ Τισουντάλι, αλλά αστόχησε στην καρδιά της περιοχής από το σημείο του πέναλτι. Στο 64ο λεπτό το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε και με τέρμα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε τον Οζντόεφ που από πλεονεκτική θέση και αυτή τη φορά ο Ρώσος μέσος ευστόχησε. Μετά το γκολ, ο Ρουμάνος τεχνικός αντικατέστησε τέσσερις παίκτες ταυτόχρονα, με τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Στέφαν Σβαμπ, Τάισον και Φεντόρ Τσάλοφ να ενεργοποιούνται.

Ένα τέταρτο της ώρας πριν από το τέλος, ο Τάισον συνδυάστηκε με τον Ντεσπόντοφ και «κεραυνοβόλησε» τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον Βούλγαρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο γηγενής επιθετικός θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλο ένα γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων το έδιωξε σε κόρνερ».

Διαβάστε ακόμη...