Πρόβλημα με Ικάρντι ενόψει ΠΑΟΚ!

Σημαντικό πρόβλημα για την, πρώτη, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, Γαλατασαράι, αφού εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα θα μείνει ο Μάουρο Ικάρντι!
Πηγή: thessports.gr
Πρόβλημα με Ικάρντι ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο Αργεντινός σταρ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Άντανα Ντεμιρσπόρ (η Γαλατά επικράτησε με το εμφατικό 1-5), και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η επίσημη Γαλατασαράι, ο Ικάρντι υπέστη διάταση δεύτερου βαθμού «στο δεξί άνω μέρος του μυός της πλάτης», με διάταση, αιμορραγία και μερική ρήξη.

Η «Τσιμ Μπομ» μπορεί να μην έκανε εκτίμηση για τον χρόνο της απουσίας του Αργεντινού φορ, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στην Τουρκία, το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση του Δικεφάλου στην Τουρκία, για την πρεμιέρα της τελικής φάσης του Europa League είναι προγραμματισμένη για τις 25 του μήνα, στις 22:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Ικάρντι είναι πιθανό να χάσει τα επερχόμενα παιχνίδια με Ρίζεσπορ, Φενέρμπαχτσε, αλλά και αυτό με την Κασίμπασα, που ακολουθεί της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο.

 

Διαβάστε ακόμη...