Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ; - Αναλυτικά τα αποτελέσματα (vids)

Τo SDNA σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στα πρωταθλήματά τους - Διέλυσε την Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ στο Όλντ Τράφορντ, νίκησε η Σλάβια, γκέλες για Σοσιεδάδ, Πλζεν, επικρατήσεις για Στεάουα, Γαλατά και Φερεντσβάρος.
Πηγή: sdna.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ; - Αναλυτικά τα αποτελέσματα (vids)

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του στο Europa League τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βικτόρια Πλζεν, Σλάβια Πράγας, Ρίγα, Στεάουα Βουκουρεστίου και Φερεντσβάρος και το SDNA σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των εν λόγω ομάδων στα πρωταθλήματά τους.

Αναλυτικά:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-3

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι του λιμανιού η Λίβερπουλ, η οποία πέρασε άνετα από το Όλντ Τράφορντ με 0-3, απενεργοποιώντας εντελώς τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι ήταν κάκιστοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Νέα γκέλα και μάλιστα με κάκιστη εμφάνιση για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία είχε μόλις 1 (!) τελική απέναντι στην Χετάφε και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας και τους 3 βαθμούς.

Σλάβια Πράγας - Παρντούμπιτσε 2-0

Στο κατόπι της Σπάρτα Πράγας παρέμεινε η Σλάβια, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Παρντούμπιτσε με 2-0, χάρη στα γκολ των Ντιουφ και Τσόρι, ενώ αποβλήθηκε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ ο Πρεμπσλ.

Φερεντσβάρος - Νηιρεγκιάζα 2-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας του ουγγρικού πρωταθλήματος και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο παρέμεινε η Φερεντσβάρος, η οποία επικράτησε με 2-1 της Νηιρεγκιάζα και έκανε το 4Χ4. Τα γκολ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Γκάρτενμαν και Βάργκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 65' με τον Κοβασρέτι.

Σλόβαν Λίμπερετς - Βικτόρια Πλζεν 1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας προς το φινάλε έσωσε στο Λίμπερετς η Βικτόρια Πλζεν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με αυτογκόλ του Τβρντόν στο 67' και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 75' με τον Βίντρα.

Στεάουα Βουκουρεστίου - Αράντ 2-0

Βαθμολογική ανάσα για την Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία προσπαθεί να διορθώσει το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, το οποίο την έχει φέρει πίσω με 7 βαθμούς από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο. Τα γκολ της νίκης απέναντι στην Αράντ οι Νγκεζανά και Μπαλούτα.

Aντάνα Ντεμίρσπορ - Γαλατασαράι 1-5

Εμφατικό πέρασμα της Γαλατά από τα Άδανα, στην... σκιά του τραυματισμού του Μάουρο Ικάρντι που πιθανώς θα λείψει από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τα γκολ για την αντίπαλο του Δικεφάλου οι Ακτούρκογλου, Γκιουλέρ (αυτογκόλ), Γιλμάζ, Μέρτενς και Μπαρδακσί, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Γκράβιγιον. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Πόλης έκανε το 3Χ3.

Διαβάστε ακόμη...