Εν αναμονή των…ονομάτων

Ευρωπαϊκή λίστα και μεταγραφικά στο επίκεντρο του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Εν αναμονή των…ονομάτων
Photo Credits: @PAOKFC

Απομένουν λίγες μόνο ώρες διορίας στον ΠΑΟΚ για να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα στην UEFA, για το League Stage του Europa League, κάτι που θα πρέπει να συμβεί μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα (4/9).

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να δηλώσει 17 ξένους, την ώρα που στο ρόστερ του υπάρχουν 21. Θεωρώντας δεδομένη την απουσία του Αλί Σαμάτα από τη λίστα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να επιλέξει ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι την νοκ άουτ φάση.

Εφόσον, δε, ο Δικέφαλος του Βορρά καταφέρει να αποκτήσει την ύστατη ώρα κεντρικό αμυντικό, με την περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα να έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους», τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει και για έναν τέταρτο που δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του.

Όπως και να ‘χει, το υπόλοιπο της ημέρας έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για να δούμε πως θα αποφασίσει να πορευθεί ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά, με την απόκτηση ή μη του στόπερ, αλλά και στα πρόσωπα που θα μπουν στη λίστα για το Europa League. Αν οι «ασπρόμαυροι» δεν καταφέρουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή μέχρι τα μεσάνυχτα, θα έχουν το δικαίωμα να το πράξουν έως τις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά τότε δεδομένα ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...