Θέλει και Ζορζίνιο η Γαλατά, δεν το... κουνάει από το Μάντσεστερ ο Κασεμίρο - Τι συμβαίνει με Άντονι

Η Γαλατασαράι θέλει να εντάξει στο ρόστερ της (και) τον Ζορζίνιο, ενώ ο Κασεμίρο δεν δείχνει διάθεση αποχώρησης από το Μάντσεστερ - Τα νεότερα για τον Άντονι και την Φενέρ.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει και Ζορζίνιο η Γαλατά, δεν το... κουνάει από το Μάντσεστερ ο Κασεμίρο - Τι συμβαίνει με Άντονι

Ιδιαίτερα ενεργή συνεχίζει να είναι στο μεταγραφικό παζάρι η Γαλατασαράι, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζορζίνιο. 

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Ιταλού παίκτη, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Οι ιθύνοντες της Άρσεναλ ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για αυτό απάντησαν αρνητικά στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Ο Μικέλ Αρτέτα υπολογίζει κανονικά στον Ζορζίνιο και ήταν και αυτός αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από το ρόστερ της ομάδας.

Από την πλευρά της, η Γαλατάσαραϊ φέρεται αποφασισμένη να επανέλθει με νέα προσφορά για την απόκτηση του παίκτη.

Όσον αφορά τον Κασεμίρο, παρά την έντονη κριτική που δέχεται στο Μάντσεστερ, ειδικά μετά τα ωλέθριά του λάθη στην ήττα από την Λίβερπουλ, δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους».

Η θέση του στη Γιουνάιτεντ απειλείται από τον Μανουέλ Ουγκάρτε, αφού ο Ουρουγουανός έφτασε με συμφωνία 50,5 εκατομμυρίων λιρών από την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail ο Κασεμίρο δεν ενδιαφέρεται να φύγει από το Ολντ Τράφορντ αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο έμπειρος χαφ είναι αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση και μέσα από τις εμφανίσεις του να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της Γιουνάιτεντ, με τον Κασεμίρο να θεωρεί ότι δεν έχει «τελειώσει» στο υψηλότερο επίπεδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον Βραζιλιάνο έδειξε ενδιαφέρον η Γαλατά!

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να τον κάνει δικό της τον Άντονι, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ασχολείται με την περίπτωσή του, τον έχει θέσει ως προτεραιότητά της και επικοινωνεί με τους «κόκκινους διαβόλους», προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως ο Άντονι έχει παίξει μόλις ένα ματς φέτος με την Γιουνάιτεντ ενώ σηματοδότησε την δεύτερη ακριβότερη κίνηση στην ιστορία της, πίσω από τον Πολ Πογκμπά!

Διαβάστε ακόμη...