H Γαλατασαράι σάρωσε με 5-0 τη Ρίζεσπορ

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος πέτυχε η Γαλατασαράι, που επικράτησε εντός έδρας της Ρίζεσπορ με 5-0, μετρώντας πλέον δεκατέσσερα γκολ υπέρ και τρία κατά.
Πηγή: forzaonline.gr
H Γαλατασαράι σάρωσε με 5-0 τη Ρίζεσπορ

Πώς άρχισε το παιχνίδι η Γαλατασαράι; Ο Μουσλέρα κάθισε κάτω από την εστία (στο ματς με τον ΠΑΟΚ της μεθεπόμενης Τετάρτης δεν θα παίξει, μια και είχε αποβληθεί στη ρεβάνς με τη Γιουνγκ Μπόις), οι Αϊχάν και Γιάκομπς ήταν οι δύο ακραίοι μπακ (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), οι Σάντσεζ και Μπαρντακτζί ήταν οι δύο στόπερ, οι Τορέιρα και Σάρα ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Γιλμάζ και Αγκιούν οι δύο εξτρέμ (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), ενώ πίσω από τον προωθημένο Οσιμεν κινούνταν ο Μέρτενς.

Μόλις στο 3΄ ο Σάντσεζ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Σάρα, ενώ στο 25΄ ο Μπαρντακτζί έκανε το 2-0 μετά την ασίστ του Οσιμεν.

Tέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους οι γηπεδούχοι ανέβασαν το σκορ στο 3-0 χάρη στο γκολ του Σάρα, ενώ στο 61΄ ο Μέρτενς πέτυχε το 4-0 μετά την πάσα του Τορέιρα. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 81΄ από τον Γιλμάζ μετά την ασίστ του Αϊχάν.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι Μπατσουαγί, Ντεμιρμπάι, Νέλσον, Κουτλού. Γέλερτ και Ντεμίρ.

Διαβάστε ακόμη...