Και τώρα… Γαλατασαράι!

Η προσοχή όλων στο παιχνίδι της Τετάρτης στην Πόλη.
Πηγή: paok24.com
Και τώρα… Γαλατασαράι!
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικράτησε 4-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με 13 βαθμούς απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην Stoiximan Super League.

Το μυαλό όλων πλέον είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Γαλατασαράι για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως επιστρέφει σιγά-σιγά ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Οι πιθανότητες βέβαια να προλάβει το παιδνιδι της Τετάρτης  ο Ισπανός επιθετικός είναι λίγες, αφού έχει συμπληρώσει πάνω από 20 μέρες που ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Αναφορικά με τον Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος έμεινε προληπτικά εκτός από τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, για να είναι στο 100% στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Σημειώνεται πως στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ θα έχει περίπου 2.500 φίλους του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν για την Κωνσταντινούπολη, για να στηρίξουν την ομάδα του Λουτσέσκου σε αυτό το παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...