Eπιστράφηκαν τα αντικείμενα που κατάσχεσε η τουρκική αστυνομία

Αρκετές ήταν οι καταγγελίες των φίλων του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά της τουρκικής αστυνομίας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την λήξη της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τη Γαλατασαράι στο «Αλί Σάμι Γιέν».
Πηγή: thessports.gr
Eπιστράφηκαν τα αντικείμενα που κατάσχεσε η τουρκική αστυνομία
Photo Credits: @PAOKFC

Οι αρχές της γειτονικής χώρας μάλιστα προχώρησαν σε παράνομες κατασχέσεις προσωπικών αντικειμένων των φίλων των «ασπρόμαυρων» έξω από το γήπεδο, με τα αντικείμενα να περνούν ξανά σε ελληνικά χέρια, όπως ενημέρωσαν οι ΣΦ ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, και μετά από ενέργειες των οργανωμένων φίλων του Δικεφάλου, τα αντικείμενα έχουν επιστραφεί, και θα βρίσκονται στον ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας, προκειμένου να επιστραφούν στον κόσμο, το απόγευμα του Σαββάτου (28/9).

Η σχετική ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

«Κατα την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της γαλατασαραϊ η Τουρκική αστυνομία κατέσχε παράνομα προσωπικά αντικείμενα τα οποία ΔΕΝ απαγορεύονταν να εισέλθουν μέσα στο γήπεδο.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα συνοπαδών μας είναι πλέον και πάλι στην κατοχή μας.

Παρακαλούνται όσοι είχαν αντικείμενα που κατασχέθηκαν παράνομα από την τουρκική αστυνομία να περάσουν αύριο Σάββατο από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 από τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας να τα παραλάβουν».

Διαβάστε ακόμη...