Ο Μπεκάλι και το… τετ α τετ ενόψει Τούμπας

Τι σκοπεύει να κάνει ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα;
Πηγή: paok24.com
Ο Μπεκάλι και το… τετ α τετ ενόψει Τούμπας

Η Στεάουα Βουκουρεστίου κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και σε αυτή τη φάση, άπαντες μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα με φόντο το ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, που σε τοποθέτησή του μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να μαγνητίζει ξανά τα βλέμματα.

Μεταξύ άλλων, σε άλλη τοποθέτησή του, ο Μπεκάλι προανήγγειλε ένα… τετ α τετ με τον Τάβι Ποπέσκου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: “Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη, ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο θέλω να σταθώ. Παίξαμε με πολλές αλλαγές και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα έχω μία κουβέντα με τον Ποπέσκου. Είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να καταλάβει κάτι… Θα του μιλήσω και θα του εξηγήσω ότι λίγοι είναι σαν αυτόν και έχουν αυτές τις δυνατότητες. Απλά χρειάζεται να παλεύεις συνεχώς“.

Φέτος, ο 21χρονος άσος έχει να επιδείξει μόλις 1 ασίστ σε 9 συμμετοχές, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να περιμένει πολλά από αυτόν σε αυτή τη φάση.

Σύμφωνα με τα media της Ρουμανίας, ο Μπεκάλι πρόκειται να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της Στεάουα στη Θεσσαλονίκη, για το ματς της Πέμπτης κι εφόσον όντως συμβεί αυτό, αναμφίβολα θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα για πολλούς λόγους…

Διαβάστε ακόμη...