Ράζβαν Ρατς: «Δύσκολα βρίσκεις την ατμόσφαιρα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη»

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας μίλησε ο βετεράνος Ρουμάνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Ρατς, με φόντο την σημερινή (3/10) αναμέτρηση με την FCSB.
Πηγή: sdna.gr
Ράζβαν Ρατς: «Δύσκολα βρίσκεις την ατμόσφαιρα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη»
Photo Credits: @paok24.com

Η αναμέτρηση με τον Δικέφαλο για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ρουμανικών ΜΜΕ, με πρώην παίκτες του Δικεφάλου να δίνουν την δική τους οπτική για το παιχνίδι απέναντι στην FCSB, κάνοντας παράλληλα τις κατάλληλες συστάσεις για την Τούμπα.

Μετά τον Κοστίν Λάζαρ, ένας ακόμη Ρουμάνος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Ρατς, μίλησε για τους Θεσσαλονικείς, λίγες ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο digisport.ro:

Για τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Από τη δική μου άποψη, είναι δύσκολο να εξισωθεί η ατμόσφαιρα, η πίεση και όλα όσα κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες. Δύσκολα το βρίσκεις αυτό στην Ευρώπη. Έχουν φανταστικό πάθος, είναι εξαιρετικά φανατικοί. Κουβαλάνε την ομάδα τους στη νίκη και οι πανηγυρισμοί τους μετράνε πολύ όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει».

Για το πώς μπορεί η FCSB να κάνει την έκπληξη στον ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο και θα είναι περίπλοκο. Ούτε ο ΠΑΟΚ περνάει τις καλύτερες στιγμές του. Θα είναι ένα παιχνίδι για το ποιος είναι ποιος. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο σερί ήττες... Είναι μια ομάδα με τις αδυναμίες της, δεν είναι ανίκητη. Οι Έλληνες είναι πιο δύσκολο να νικηθούν στην έδρα τους. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από αυτούς της FCSB. Ας μην ξεχνάμε και την επιρροή των οπαδών του ΠΑΟΚ».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Μιλάμε για τον γιο του, τον Ραζβάν, αλλά ταυτόχρονα είναι και Ρουμάνος. Η FCSB είναι από τη Ρουμανία, έχει παίκτες της στην Εθνική ομάδα και θα είναι εκεί και γι' αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...