«Γκάζια» Μπεκάλι εν πτήσει για την Θεσσαλονίκη: «Παλικάρια, νομίζετε ότι χρειάζομαι… ποπ κορν στο κέντρο;»

Τρομερές ατάκες από τον Τζίτζι Μπεκάλι στην πτήση της FCSB με προορισμό την Θεσσαλονίκη!
Πηγή: sdna.gr
«Γκάζια» Μπεκάλι εν πτήσει για την Θεσσαλονίκη: «Παλικάρια, νομίζετε ότι χρειάζομαι… ποπ κορν στο κέντρο;»

Ο... ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της ρουμάνικης ομάδας έχει φροντίσει να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα με φόντο την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, σήμερα στις 22:00 στην Τούμπα.

Από τις δηλώσεις του για τις ελληνικές εκκλησίες και τον Άγιο Δημήτριο, μέχρι την συνοδεία των τριών ιερών στο ταξίδι του για την Ελλάδα, ο ισχυρός άνδρας της FCSB κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής! Όμως, δεν περιορίστηκε μόνο εκεί...

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της αποστολής της ομάδας προς την Θεσσαλονίκη, ο Μπεκάλι είχε... τετ α τετ με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές!

Σαν... προπονητής, τους έκανε επίπληξη για τα λάθη τους στα προηγούμενα παιχνίδια, φροντίζοντας μέσα από τις παρατηρήσεις να τους προετοιμάσει για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι ατάκες, με αποκορύφωμα το «παλικάρια, νομίζετε ότι χρειάζομαι… ποπ κορν στο κέντρο;», αναφερόμενος στην εγρήγορση των παικτών της μεσαίας γραμμής!

«Δεν ένιωσα καν την πτήση. Απλά μίλησα στον καθένα ξεχωριστά. Τους έπιασα τον καθένα ξεχωριστά, δεξιά και αριστερά όπως κάθονταν και τους έλεγα «εσύ έκανες αυτό, εσύ το άλλο». Δεν έπρεπε να τους μαλώσω; Δεν πρέπει να γνωρίζουν από φόβο; Οι μόνοι παίκτες που δεν είχα να πω τίποτα ήταν ο Σουτ, ο Ραντούνοβιτς και ο Λιξάντρου, δεν έκαναν λάθη», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε λεπτομέρειες:

«Είπα στον Μπάμπα Αλχασάν: «Παλικάρια, νομίζετε ότι χρειάζομαι… ποπ κορν στο κέντρο; Πάσαρε με τη μία!» Στον Μάλκομ Εντζούμα το ίδιο. Είπα στον Ολάρου, επίσης: «Είσαι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά όχι τόσο μεγάλος για να υποδέχεσαι την μπάλα στο κέντρο. Εκεί στο κέντρο δεν επιτρέπεται να χάνεις την μπάλα. Αυτό είναι που έχω μάθει από το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η διαίσθησή μου. Έρχεται από πίσω σου ο αντίπαλος, σου παίρνει την μπάλα και μένεις άδειος. Εκεί στο κέντρο υποδέχονται την μπάλα 100, 200 εκατομμύρια παίκτες. Ξέρουν πώς αμέσως μόλις παίρνεις την μπάλα, την πασάρεις. Κανείς δεν σε αφήνει να κάνεις ποπ κορν!»

Τέλος, οι μοναδικοί που φαίνεται να... γλύτωσαν ήταν οι δύο προπονητές: «Τους έδωσα μόνο συγχαρητήρια, κάνοντάς τους χειραψία. Δεν έχω τίποτα να τους πω, κάνουν ό,τι κάνουν πολύ καλά. Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό γι’ αυτούς. Θα ήθελα να βρω κάτι, αλλά δεν βρίσκω», αποκάλυψε ο Μπεκάλι στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το sport.ro.

Διαβάστε ακόμη...