Πρόβλημα στην Μάντσεστερ Γιουάιτεντ ενόψει ΠΑΟΚ!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Μάντσεστερ απέναντι στην Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, για τον οποίο προκύπτουν προβλήματα για τους «κόκκινους διαβόλους».
Πηγή: thessports.gr
Πρόβλημα στην Μάντσεστερ Γιουάιτεντ ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο Κόμπι Μέινου έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά στη league phase του Europa League.

Αμφίβολη ως εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Κόμπι Μέινου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 7/11 για το Europa League.

Ο 19χρονος Άγγλος μέσος (έχει συνολικά 9 συμμετοχές μέχρι στιγμής) αναμένεται να χάσει αρκετούς αγώνες της ομάδας του, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της Γιουνάιτεντ έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και θα απουσιάσει για ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων.

Ο Μέινου τραυματίστηκε στη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες και το χρονικό διάστημα απουσίας του επηρεάζει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν ο 19χρονος Άγγλος το πιθανότερο είναι να μη βρίσκεται στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της League Phase στο Europa League.

Διαβάστε ακόμη...