Εντός έδρας «μάχη» για Γιουνάιτεντ, απαιτητική έξοδος για Σοσιεδάδ και Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει και ο αγώνας με την Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.
Πηγή: forzaonline.gr
Εντός έδρας «μάχη» για Γιουνάιτεντ, απαιτητική έξοδος για Σοσιεδάδ και Πλζεν

Στην δράση επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακo και οι αντίπαλοι του Δικεφάλου στην Ευρώπη, με την Βικτόρια Πλζεν να αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 εκτός έδρας την Οστράβα, σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση του τσέχικου πρωταθλήματος με 21 βαθμούς, ενώ η Οστράβα είναι ακριβώς από κάτω στο -3 και θέλει με νίκη να καλύψει την διαφορά.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο Ολντ Τράφορντ την Μπρέντφορντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αγνοούν την νίκη στα τρία τελευταία τους παιχνίδια στην Premier League και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να «ξεκολλήσουν» από την 14η θέση της βαθμολογίας.

Απαιτητική έξοδο έχει σήμερα και η Σοσιεδάδ, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:30 την Χιρόνα. Οι Βάσκοι έχουν κάνει ένα κακό ξεκίνημα και βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας στη La Liga με 9 βαθμούς. Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ μετρά μια νίκη στις 5 τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου.

Στο πρωτάθλημα της Λετονίας, η RFS συνεχίζει να προηγείται στην κούρσα του τίτλου, καθώς βρίσκεται στην κορυφή με 81 βαθμούς και στο +6 από την δεύτερη Βαλμιέρα. Η εντός έδρας ήττα από την Άουντα έσπασε ένα αήττητο σερί 20 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και ταρακούνησε την ομάδα της Ρίγας, που θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Η RFS υποδέχεται την Τούκουμς το απόγευμα της Κυριακής (16:00), για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εντός έδρας παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής (18:45) έχει και η Φερεντσβάρος που αντιμετωπίζει Φέχερβαρ. Η ομάδα της Βουδαπέστης στέκεται στην πρώτη θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο, και θέλει να αυξήσει την διαφορά της από την Ακαδημία Πούσκας.

Τέλος, η Σλάβια Πράγας κοντράρεται την Κυριακή στις 19:45 στην έδρα της με την Γιάμπλονετς. Η ομάδα της Πράγας έχει χάσει μόνο δύο βαθμούς στις πρώτες 10 αγωνιστικές του τσέχικου πρωταθλήματος και βρίσκεται στην πρώτη θεση και στο +6 από την δεύτερη Σπάρτα Πράγας.

Διαβάστε ακόμη...