Ώρα Κυπέλλου! Άρης-ΠΑΟΚ Morris

Για την 2η αγωνιστική της Α' Φάσης, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει στο Γήπεδο Αγίου Βασιλείου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 16:00, τον Άρη.
Ώρα Κυπέλλου! Άρης-ΠΑΟΚ Morris
Photo Credits: @acpaok.gr

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκρισή του στην Δράμα επί της Δόξας 2016 με 1-6, βρίσκει στον δρόμο τον Άρη, με στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ούσες μόνιμα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Women's Football League, στρέφουν το βλέμμα τους στις υποχρεώσεις του κυπέλλου. 

Απέναντί του, ο Άρης, ο οποίος απέκλεισε τους Σκίουρους στην προηγούμενη φάση με 1-6. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 1ου Ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, και η παίκτρια, Μαρία Μήτκου, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου το οποίο αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα και την ίδια συγκέντρωση, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας ως στόχο τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε στον θεσμό. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός ο οποίος μας ενδιαφέρει να τον κατακτήσουμε, μαζί με το πρωτάθλημα». 

Μαρία Μήτκου:

«Παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι, λόγω των brand name των δύο ομάδων. Ο Άρης ανήκει στην Β' Εθνική, παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένες και σοβαρές, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι». 


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
2η αγωνιστική Α' Φάση, Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο Αγίου Βασιλείου
16:00, Άρης-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...