Τεσσάρα στο ... ρελαντί επί του Άρη

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος επικράτησε του Άρη με 0-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' Φάσης του θεσμού.
Τεσσάρα στο ... ρελαντί επί του Άρη
Photo Credits: @acpaok.gr website

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κατεργιαννάκη, Σιδηροπούλου, Θεοδωράκη, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Αργυρίου, Γιαννακά, Τζούρτζεβιτς και Παπαδοπούλου.

Κυριαρχικός ήταν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ Morris, έχοντας διαρκώς την μπάλα στην κατοχή του. Με πολύ καλή κυκλοφορία και υπομονή στο παιχνίδι του, ο Δικέφαλος δημιουργούσε προϋποθέσεις στα αντίπαλα «καρέ», ενώ παράλληλα δεν απειλούταν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Στο 31ο λεπτό, η Γιαννακά με όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, και με αριστερό πλασέ... έγραψε το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα, η Χαλατσογιάννη βρέθηκε στο τετ-α-τετ, ωστόσο η λόμπά της κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλης τερματοφύλακας.

Στο 35ο λεπτό, η Τζούρτζεβιτς έφτασε κοντά στο 0-2, ωστόσο το όμορφο πλασέ της κατέληξε άουτ.

Στο 39ο λεπτό, έπειτα από νέα ατομική ενέργεια της Γιαννακά, ο Δικέφαλος έφτασε στο 0-2, καθώς το αριστερό πλάσε της κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Γιαννακά έβγαλε παράλληλη σέντρα στην Αργυρίου, η οποία με προβολή διαμόρφωσε το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ Morris. Ο όμορφος συνδυασμός των Αργυρίου και Χαλατσογιάννη, βρήκε ως αποδέκτρια την Παπαδοπούλου, η οποία με ψύχραιμη εκτέλεση διαμόρφωσε το 0-4 στο 46ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αργυρίου προσπάθησε να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ δικό της και πέμπτο για τον ΠΑΟΚ Morris, ωστόσο το σουτ της έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ.

Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Θαλής Θεοδωρίδης έδωσε πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στις Κατσάνου, Καλιεντζίδου και Μπαταούλα, ενεργοποιώντας όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Ο Δικέφαλος είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά για 90 λεπτά. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έψαξαν κι' άλλα τέρματα, ωστόσο το τελικό σκορ έμεινε στο 0-4.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, εντός έδρας, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, κόντρα στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Κατεργιαννάκη, Σιδηροπούλου, Θεοδωράκη, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Μήτκου (63' Κατσάνου), Χαλατσογιάννη (68' Μπαταούλα), Αργυρίου, Γιαννακά (62' Καλιεντζίδου), Τζούρτζεβιτς, Παπαδοπούλου. 

Διαβάστε ακόμη...