ΠΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! ΠΑΟΚ Morris-ΟΦΗ (Live streaming)

Για την εξ' αναβολής 18η αγωνιστική της Women's Football League, o ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 13:45, στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, τον ΟΦΗ.
ΠΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! ΠΑΟΚ Morris-ΟΦΗ (Live streaming)
Photo Credits: @acpaok.gr

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση, ύστερα από την διακοπή λόγω του Πάσχα. Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 65 βαθμούς σε 23 παιχνίδια. 

Απέναντί του, ο ΟΦΗ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 4-2 των Σειρήνων Γρεβενών, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 56 βαθμούς σε 23 παιχνίδια. 

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ Morris, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί την μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος. 

Η είσοδος στον αγώνα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, εξίσου σημαντικό όπως και όλα τα προηγούμενα, πολύ απαιτητικό, κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει καλό υλικό, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ καλή κατάσταση. Οι παίκτριες μας είναι έτοιμες, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας, έτσι ώστε να μας δώσει μία επιπλέον ώθηση, και εμείς να τους δώσουμε την χαρά του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας το όλοι μαζί». 


Σάββατο 11 Μαΐου 2024
18η αγωνιστική, WFL 
Γήπεδο Νέων Επιβατών
13:45, ΠΑΟΚ Morris-ΟΦΗ (ACTION 24)

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...