Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - Κιργιάτ Γκατ

Οι δηλώσεις των Θαλή Θεοδωρίδη, Έμιλι Χέλμβαλ και Μαρκέλλας Κοσκερίδου, μετά τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Round 1 του Champions League, κόντρα στην Κιργιάτ Γκατ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - Κιργιάτ Γκατ
Photo Credits: @acpaok

Αναλυτικά:

Θαλής Θεοδωρίδης:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ακριβώς όπως ακριβώς το περιμέναμε. Με μια ομάδα η οποία είναι Πρωταθλήτρια στην χώρα της. Δύσκολη ομάδα, δυσκολοκατάβλητη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιάσαμε τα στάνταρ που θέλουμε εμείς. Είχαμε κάποιες παίκτριες που δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ' όλα αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε να σκοράρουμε, μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι. Παρ' όλα αυτά οι κοπέλες σε μια ημέρα που δεν ήταν καλή γι' αυτές, προσπάθησαν και απέδειξαν ότι ακόμα και στις ημέρες που δεν έχουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπορούμε να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Έμιλι Χέλμβαλ:

«Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση σήμερα, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που είναι σημαντικό είναι η νίκη, και αυτό πετύχαμε, την πρόκριση μας στον τελικό του Σαββάτου. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το σημερινό παιχνίδι. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου, να δουλέψουμε στις τελευταίες λεπτομέρειες, και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Μαρκέλλα Κοσκερίδου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, έχοντας γενικά δύσκολες συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενη που προκριθήκαμε στον τελικό. Θα δουλέψουμε τα λάθη μας ώστε να αντιμετωπίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα». 

Διαβάστε ακόμη...