H κλήρωση του Κυπέλλου: Ο δρόμος του ΠΑΟΚ για τον τελικό

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ με πρώτο παιχνίδι στην OPAP Arena, ενώ ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το Αιγάλεω.
H κλήρωση του Κυπέλλου: Ο δρόμος του ΠΑΟΚ για τον τελικό

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου προέκυψαν τα ζευγάρια της φάσης των “16”, αλλά και οι διασταυρώσεις σε προημιτελικά – ημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω, στις πρώτες διπλές αναμετρήσεις, σε μια φάση που κληρώθηκαν -ακριβώς όπως πέρυσι- ΑΕΚ και Άρης μαζί.

Στα προημιτελικά, μάλιστα, εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Άρης ενώ και οι άλλοι μεγάλοι θα συναντηθούν στα προημιτελικά, αν προκριθούν. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στους “16” και ο Ολυμπιακό την Athens Καλλιθέα. Οι νικητές αυτών των ζευγαριών θα συναντηθούν στους “8”.

Στα ημιτελικά, θα κοντραριστούν οι νικητές από το μονοπάτι των ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ και αυτό των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. Πράγμα που σημαίνει ότι στον τελικό θα έχουμε σίγουρα κάποιον «μικρό». Μια ομάδα εκ των Ζάκυνθος, ΟΦΗ, Βόλος, Κηφισιά, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός και Πανιώνιος, Αιγέας Πλωμαρίου, Καβάλα και Αστέρας Τρίπολης.

Θυμίζουμε πως η Ομάδα 1 αφορά την εκκρεμότητα των τριών τελευταίων ομάδων. Σήμερα στις 13:00, ο Αιγέας Πλωμαρίου αντιμετωπίζει την Καβάλα και ο νικητής θα παίξει με τον Αστέρας Τρίπολης, για να προκύψει η ομάδα που θα βρει στους “16” τη Ζάκυνθο. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 17 του Μάη.

Φάση των 16 (29-31 Οκτωβρίου / 3-5 Δεκεμβρίου)

Ζάκυνθος – Ομάδα 1
ΟΦΗ- Βόλος
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
Κηφισιά – Παναχαϊκή
Athens Καλλιθέα – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος

Προημιτελικά (17-18 Δεκεμβρίου / 7-9 Ιανουαρίου)

Πανσερραϊκός – Πανιώνιος / Ζάκυνθος – Ομάδα 1
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός / Athens Καλλιθέα – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης / Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ- Βόλος / Κηφισιά – Παναχαϊκή

Ημιτελικά (4-6 Φεβρουαρίου / 25-27 Φεβρουαρίου)

Πανσερραϊκός – Πανιώνιος vs Ζάκυνθος – Ομάδα 1 / ΟΦΗ- Βόλος vs Κηφισιά – Παναχαϊκή

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός vs Athens Καλλιθέα – Ολυμπιακός / ΑΕΚ – Άρης vs Αιγάλεω – ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...