Ο ΠΑΟΚ και οι μεταγραφές Ελλήνων

Η στόχευση του Δικεφάλου για τη σεζόν που έρχεται…
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ και οι μεταγραφές Ελλήνων

Η σεζόν 23-24 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος μετά από μια φανταστική αγωνιστική περίοδο.

Οι άνθρωποι της ομάδας αφήνουν πίσω τους τη χρονιά που πέρασε και σηκώνουν μανίκια γι’ αυτή που έρχεται, με το μεταγραφικό πλάνο να έχει σχεδιαστεί πάντα σε συννενόηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή του PAOK24 News της Πέμπτης, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν επιθυμεί πολλές αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας, τις λιγότερες δυνατές δηλαδή.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι η ανανέωση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι οι Σουαλιχό Μεϊτέ, Τόμας Κεντζιόρα και Στέφαν Σβαμπ. Αυτή είναι λοιπόν η προτεραιότητα, ενώ για το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου υπάρχει η στόχευση για ενίσχυση του ελληνικού κορμού με νεαρούς παίκτες (22-23 ετών) που θα έρθουν για να βοηθήσουν αλλά και να γεμίσουν το ρόστερ για πολλούς αγωνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τσεκάρει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλες τις θέσεις και θα προχωρήσει για την απόκτηση τους προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ αλλά και το ελληνικό στοιχείο.

Διαβάστε ακόμη...