Συζητήσεις με Μαντί Καμαρά

Ανάμεσα στις επιλογές για τη θέση του χαφ ο Αφρικανός...
Πηγή: paok24.com
Συζητήσεις με Μαντί Καμαρά

Σε συζητήσεις με τον Μαντί Καμαρά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με την έλευση ενός χαφ να βρίσκεται στις βασικές προτεραιότητες της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ασπρόμαυροι» όπως είναι λογικό έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες τις επαφές τους με υποψήφιους στόχους αναφορικά με την μεταγραφική τους ενίσχυση. Μάλιστα, για την περίπτωση του μέσου οι «ασπρόμαυροι» μία από τις επιλογές που υπάρχουν είναι ο αφρικανός μέσος Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Καμαρά, λοιπόν, έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ενώ είναι σημαντικό πως γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από την παρουσία του στην χώρα μας. Είχε αποκτηθεί το 2018 από τον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει συνολικά 121 συμμετοχές και 16 γκολ. Τον Αύγουστο του 2022 πήγε για έναν χρόνο στη Ρόμα, χωρίς να καταφέρει να πείσει τους «τζιαλορόσι» για να τον αγοράσουν, και επέστρεψε στους Πειραιώτες για το β’ μισό της σεζόν.

Φέτος είχε 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας). Έχει στοιχεία που αρέσουν στους ανθρώπους της ομάδας, όπως η ταχύτητα αλλά και η δύναμη, υπάρχουν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και αποτελεί μία από τις επιλογές που υπάρχουν για την κάλυψη του κενού στα χαφ.

Διαβάστε ακόμη...