Μ. Καμαρά: Η σεζόν καριέρας, ο δανεισμός στη Ρόμα και ο παραγκωνισμός!

Αυτός είναι ο 27χρονος μέσος.
Πηγή: paok24.com
Μ. Καμαρά: Η σεζόν καριέρας, ο δανεισμός στη Ρόμα και ο παραγκωνισμός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές που εξετάζουν οι «ασπρόμαυροι» για τη θέση του χαφ. Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα είναι αρκετά γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς από το 2018 μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, έχοντας βέβαια κι ένα μικρό πέρασμα από τη Ρόμα, η οποία τον απέκτησε υπό το καθεστώς δανεισμού.

Ο Καμαρά, λοιπόν, έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, στον οποίο κατέγραψε συνολικά 121 συμμετοχές και 16 γκολ. Τον Αύγουστο του 2022 πήγε για έναν χρόνο στη Ρόμα, χωρίς να καταφέρει να πείσει τους «τζιαλορόσι» για να τον αγοράσουν, και επέστρεψε στους Πειραιώτες και από το β’ μισό της σεζόν και μετά έμεινε εκτός ομάδας. 

Τη φετινή σεζόν σημείωσε 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) και μετά το χαμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό υπήρξε η παραπάνω εξέλιξη, αποτελώντας «ξένο σώμα» στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ο Μοχάμεντ «Μαντί» Καμαρά γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1997 και κατάγεται από τη Γουινέα. Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ, όμως τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Αζαξιό.  Η πιο παραγωγική -έως τώρα- σεζόν της καριέρας του ήταν την περίοδο 2019-20, όταν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είχε καταγράψει 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε σημειώσει επίσης επτά γκολ και πέντε ασίστ.

Πάρτε μία γεύση από τις καλύτερες στιγμές του 27χρονου διεθνή…

Διαβάστε ακόμη...