«Προχωρημένες διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Καμαρά»

Θετικός ο 27χρονος σύμφωνα με δημοσίευμα στην πατρίδα του
Πηγή: paok24.com
«Προχωρημένες διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Καμαρά»
Photo Credits: @paok24.com

Ο Μαντί Καμαρά, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και στη Γουϊνέα, δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Η ιστοσελίδα «Imedias.net» σημειώνει ότι οι πληροφορίες έρχονται από το γνωστό «Africafoot» και αναφέρει συγκεκριμένα…

«Σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot, ο Μαντί Καμαρά θα να αλλάξει σύλλογο από την επόμενη σεζόν. Το μέσο ενημέρωσης που παρακολουθεί με προσοχή τις μετακινήσεις των Αφρικανών παικτών αναφέρει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Αναφέρει επίσης ότι όλα θα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα και ο γεννημένος στο Ματάμ ποδοσφαιριστής αναμένεται να φτάσει σε συμφωνία στον συγκεκριμένο σύλλογο ως ελεύθερος με αναβάθμιση των αποδοχών του.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια της Super League στο τέλος της κανονικής περιόδου και σκοπεύει να ενισχύσει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν. Ο Μαντί Καμαρά είναι λοιπόν ένας από τους στόχους για το σκοπό αυτό. Η ίδια πηγή επιμένει ότι ο παίκτης αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει προκριθεί στο επόμενο Champions League» καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη...