Ο Κανγκά, ο ΠΑΟΚ και ο… κίνδυνος για τον Ερυθρό Αστέρα

Μία περίπτωση που αλλάζει τις ισορροπίες.
Πηγή: paok24.com
Ο Κανγκά, ο ΠΑΟΚ και ο… κίνδυνος για τον Ερυθρό Αστέρα

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στον ΠΑΟΚ και οι “ασπρόμαυροι” έχουν σηκώσει μανίκια σε όλα τα επίπεδα.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τον Μαντί Καμαρά είναι σε πλήρη εξέλιξη, χθες το βράδυ πληροφορίες από την Σερβία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον κεντρικό μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Γκέλορ Κανγκά.

Ο Γκαμπονέζος άσος, έχει να επιδείξει φέτος 9 γκολ και 10 ασίστ σε συνολικά 36 συμμετοχές φέτος και όπως διαβάσατε από χθες μέσα από το PAOK24, είναι ένα καθαρό 8άρι, από αυτά που αρέσουν και ταιριάζουν απόλυτα στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα “χτυπήματα” στη Σερβία συνεχίζονται και σήμερα και τα media της χώρας φιλοξενούν πολλά ρεπορτάζ για τον Κανγκά, κάνοντας λόγο για μία σημαντική απώλεια για τον Ερυθρό Αστέρα, εφόσον πράγματι ο παίκτης μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να χάσει έναν από τους κορυφαίους και βασικούς του ποδοσφαιριστές αυτό το καλοκαίρι“, σημειώνουν οι Σέρβοι, που στέκονται αρκετά στην προσφορά του παίκτη και σε όσα έκανε και φέτος, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Στα 33 του χρόνια, ο Γκαμπονέζος είναι από τα… βαριά χαρτιά της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε ακόμη...