Τι προκύπτει από την Γαλλία για τον Καμαρά - Πάντα στο κάδρο του ΠΑΟΚ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ από την Γαλλία για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο κάδρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Τι προκύπτει από την Γαλλία για τον Καμαρά - Πάντα στο κάδρο του ΠΑΟΚ

Μπορεί η Λανς να ήθελε να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών έπεσαν στο κενό, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Γαλλία: «Ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του έλαβαν μια πρόταση από τη Λανς, η οποία δεν τους ικανοποίησε. Επιπλέον, ένα ζήτημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα εμπόδισε τις διαπραγματεύσεις».

Τις προηγούμενες ημέρες, το Foot Mercato έγραψε για ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Ligue 1 και συγκεκριμένα των Λανς, Λιλ και Σεντ Ετιέν για τον 27χρονο χαφ από τη Γουινέα. Η Λανς πρωτοστάτησε στη δημιουργία των πρώτων επαφών με τον παίκτη αλλά η υπόθεση δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν...

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Μαντί Καμαρά παραμένει πάντα εντός κάδρου για τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά για τους ασπρόμαυρους λόγω της στάσης του ποδοσφαιριστή και των επαφών που είχε με τους Θεσσαλονικείς.

Επί του παρόντος πάντως οι επιτελείς του Δικεφάλου κρατούν κλειστά χαρτιά και είναι λογικό καθώς μόνο οι υπογραφές μπορούν να «ξεκλειδώσουν» το θέμα.

Διαβάστε ακόμη...