Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει ακόμα δρόμο στη σεζόν

Η Εσπανιόλ άντεξε στο… σφυροκόπημα της Χιχόν, διατήρησε το υπέρ της 1-0 από τον πρώτο αγώνα και θα τα δώσει όλα στους τελικούς με την Οβιέδο για την επιστροφή στην La Liga. Βασικός και με δοκάρι ο στόχος του ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει ακόμα δρόμο στη σεζόν

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον εκλεκτό του για την ενίσχυση της επίθεση στο πρόσωπο του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, έχοντας καταθέσει την πρότασή του στον Δανό επιθετικό, που συνεχίζει ακάθεκτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εσπανιόλ.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς η ομάδα από τη Βαρκελώνη μπήκε στο ματς με αρκετό κυνισμό προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Βέβαια, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς όλες οι μεγάλες φάσεις ήταν με το μέρος τους.

Στο δεύτερο μέρος η Χιχόν έψαχνε το γκολ και ανέβασε τις γραμμές της αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να… σφυροκοπά την Εσπανιόλ. Ωστόσο, οι Καταλανοί είχαν δοκάρι στο 65o λεπτό με τον Δανό φορ, ενώ μετά από προσπάθεια του Μπρεϊθγουέιτ στο 89ο λεπτό και κόντρα της μπάλας σε αντίπαλο βρήκαν γκολ, με το τέρμα όμως να ακυρώνεται, διότι ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Πλέον η Εσπανιόλ θα διεκδικήσει την πρόκριση σε διπλά παιχνίδια κόντρα στην Οβιέδο που θα πραγματοποιηθούν. στις 16/6 και στις 23/6.

Όσον αφορά καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι του Μπρεϊθγουέιτ είχε πολύ καλή παρουσία, όντας ένας εκ των κορυφαίων της Εσπανιόλ. Είχε δύο σουτ στην εστία, τέσσερις πετυχημένες ντρίπλες , 35 σωστές επαφές με την μπάλα, εννέα κερδισμένες μονομαχίες και πέντε κερδισμένα φάουλ.

Θυμίζουμε, πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον Δανό φορ για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, μισθό για κάθε χρόνο αυτού 1.5 εκατομμύριο ευρώ και περιμένει την απάντηση του έως την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...