Het Nieuwsblad: «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Τισουντάλι»!

Το όνομα του ΠΑΟΚ (αλλά και της ΑΕΚ) εμπλέκεται σε ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον Ταρίκ Τισουντάλι της Γάνδης!
Πηγή: thessports.gr
Het Nieuwsblad: «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Τισουντάλι»!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad οι πρωταθλητές έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 31χρονο Μαροκινό επιθετικό με ολλανδικό διαβατηριο που έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα που αγωνίζεται εκεί από το καλοκαίρι του 2021.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ Αθηνών. Προηγουμένως, υπήρχε επίσης ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του σαουδαραβικού, Αλ Ριάντ.

Ο Μαροκινός γεννημένος στο Άμστερνταμ εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός να φύγει από την Γάνδη. Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος, δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η ζητούμενη τιμή φαίνεται να είναι το εμπόδιο για τους υποψήφιους συλλόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ο Τισουντάλι την περασμένη σεζόν έκανε μια ακόμα γεμάτη σεζόν στο Βέλγιο με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια (τα 34 εξ αυτών ως σέντερ φορ), ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης της Γάνδης (έπαιξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στα ματς για τους 16 του Conference League την σεζόν 2021-22) με συνολικά 56 γκολ και 30 ασίστ στις 135 εμφανίσεις του.

Διαβάστε ακόμη...