Η διάψευση για Κονατέ και η D-Day για τον Μπρέθγουεϊτ

Στη… μάχη για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, Μοχαμέντ Κονατέ, ρίχνουν τον ΠΑΟΚ οι Βέλγοι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι βάζει στο κόλπο της μεταγραφής του Μοχάμεντ Κονατέ και τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Πηγή: thessports.gr
Η διάψευση για Κονατέ και η D-Day για τον Μπρέθγουεϊτ

Ο δημοσιογράφος του RMC συγκεκριμένα τόνισε πως η Τραμπζονσπόρ έκανε πρόταση, ύψους 1.500.000 ευρώ για τον 26χρονο επιθετικό της Αχμάτ Γκρόζνι, ενώ τόσο ο ΠΑΟΚ αλλά και η Λανς κοιτάζουν την περίπτωσή του.

«Η Τράμπζονσπορ έκανε κίνηση για τον Μοχαμέντ Κονατέ προσφέροντας 1.500.000 ευρώ και μπόνους υπογραφής για τον επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Αχμάτ Γκρόζνι. Η Λανς και ο ΠΑΟΚ επίσης εξετάζουν την περίπτωσή του».

Ο Κονατέ, διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της Αχμάτ Γκρόζνι πετυχαίνοντας 13 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό φορ που μένει ελεύθερος από την ρωσική ομάδα και έχει κάνει αυτή την περίοδο focus αποκλειστικά στον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Ο Δανός φορ παίζει αύριο το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, τον τελικό ανόδο για την Εσπανιόλ με την Οβιέδο εντός έδρας, μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς μακριά από την Βαρκελώνη. Όπως είναι ευκολα κατανοητό το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα είναι κομβικό για την απόφαση που θα πάρει για την πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για την συνέχεια της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...