Σημαντική ημέρα για Μπρεθγουέιτ!

Ο τελικός των τελικών για την ομάδα του Δανού επιθετικού...
Πηγή: paok24.com
 Σημαντική ημέρα για Μπρεθγουέιτ!

Μεγάλο παιχνίδι για την Εσπανιόλ του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, με την ομάδα του Δανού επιθετικού να υποδέχεται τη Ρεάλ Οβιέδο έχοντας ως βασικό στόχο να γυρίσει… τούμπα το 1-0 του πρώτου αγώνα και να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στη La Liga.

Στην αιχμή του δόρατος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ο Mπρέιθγουεϊτ, που είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ. Κι αν ο 33χρονος Δανός πει το «ναι» στην πρόταση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο θα κλείσει. Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους μια λίστα με 3-4 επιλογές για τη θέση αυτή, με μία επιλογή να έχει ξεχωρίσει και να είναι στη φάση των διερευνητικών επαφών.

Πώς αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι οι άνθρωποι της Εσπανιόλ;

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού, Μανόλο Γκονζάλες. «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι πρέπει να κερδίσουμε. Με νίκη είμαστε στην πρώτη κατηγορία. Ελπίζω ότι την Κυριακή θα δούμε την καλύτερη εκδοχή της ομάδας» δήλωσε ο προπονητής της Εσπανιόλ. Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανέβουμε, αν και ξέρω επίσης ότι έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο μπροστά μας, αλλά οι οπαδοί θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσουν. Θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...