Όταν ο ΠΑΟΚ συναντά τον Τσιφτσή!

Τα κατορθώματα του 24χρονου πορτιέρε στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Δικέφαλο.
Πηγή: forzaonline.gr
 Όταν ο ΠΑΟΚ συναντά τον Τσιφτσή!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Τσιφτσής, με τον 24χρονος τερματοφύλακα να αποκτάται με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο Τσιφτσής αποχαιρέτησε την ομάδα της Αρκαδίας και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Για τον νεαρό τερματοφύλακα υπάρχει θετική εισήγηση τόσο από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων, Τζόρτζιο Μπιάνκι, όσο και από τον νέο, Βαγγέλη Λάππα. Ο 24χρονος πορτιέρε με καταγωγή από τα Γιαννιτσά ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον Αστέρα Τρίπολης το 2017 σε ηλικία 17 ετών με το επίσημο ντεμπούτο του να γίνεται στις 2 Απριλίου 2018 κόντρα στον Πλατανιά.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η ομάδα από την Αρκαδία αγωνίστηκε με βασικό τον Τσιφτσή απέναντι στον ΠΑΟΚ τρεις φορές, καταγράφοντας δύο νίκες και μία ήττα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Η πρώτη «μάχη» ήταν στις 27 Φεβρουαρίου 2021 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με τον νεαρό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί μία μεστή εμφάνιση.

Δέκα μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου 2021 ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Αστέρα στην Τούμπα, με τον Τσιφτσή να παίρνει φανέλα βασικού από πλευράς φιλοξενούμενων και την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να επικρατεί με 3-2 χάρη σε γκολ του Κούρτιτς στην εκπνοή της αναμέτρησης. Τρίτη και τελευταία συνάντηση του Τσιφτσή κόντρα στους «ασπρόμαυρους» ήταν στα πλέι οφ της ίδιας σεζόν, με τον Αστέρα Τρίπολης να φεύγει νικητής από την Τούμπα (0-1) έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον νεαρό τερματοφύλακα από τα Γιαννιτσά.

Διαβάστε ακόμη...