ΠΑΟΚ VS Καμαρά: Η απόλυτη ισορροπία!

Τα πεπραγμένα του Αφρικανού και το γκολ που προκάλεσε αντιδράσεις!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ VS Καμαρά: Η απόλυτη ισορροπία!

Ο Μαντί Καμαρά «ντύθηκε» στα «ασπρόμαυρα», ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, αποτελώντας μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Καμαρά γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ μέσα από τις αναμετρήσεις που έδωσε απέναντί του ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα, έχει δώσει 19 παιχνίδια κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» από τη σεζόν 2018-19 έως τη περσινή, μετρώντας 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες σε μία απόλυτη ισορροπία.

Μάλιστα, έχει πετύχει και δύο τέρματα κόντρα στη νέα του ομάδα, με το πρώτο να είναι στην ήττα του ΠΑΟΚ με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 27.01.2021, ενώ το δεύτερο ήταν στον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, στο πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή ελέω κορονοϊού. Μάλιστα, εκείνο το τέρμα είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις καθώς ο Φορτούνης που έκλεψε την μπάλα από τον Γιαννούλη είχε μπει λανθασμένα στον αγωνιστικό χώρο, κατόπιν υπόδειξης του ο 4ου διαιτητή Παπαπέτρου. Ο Καμαρά υποδέχθηκε άψογα τη μπάλα και με μία φοβερή ενέργεια νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-0.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Καμαρά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ:

Ελληνικό πρωτάθλημα

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4

ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2

Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟΣ)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 (παρατ. 1-2)

Διαβάστε ακόμη...