Αυτά έκανε ο Τσιφτσής πριν τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Αστέρας, το πέρασμα από την Πολωνία και οι μικρές εθνικές.
Πηγή: paok24.com
Αυτά έκανε ο Τσιφτσής πριν τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Αντώνης Τσιφτσής, είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης να ολοκληρώνεται και τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Μετά από μία επταετία στην πρώτη ομάδα του Αστέρα, με μία εξάμηνη παρένθεση στην Πολωνία και τη Ράκοβ ως δανεικός, ο 25χρονος (τα κλείνει στις 21 Ιουλίου), ύψους 1.91 γκολκίπερ, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, υπογράφοντας στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και τη δεδομένη κυριαρχία του Ντομινίκ Κοτάρσκι, έψαχνε κάτι διαφορετικό κάτω από τα δοκάρια του.

Με τον Αστέρα, κατέγραψε συνολικά 54 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κρατώντας 18 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ δέχθηκε 63 γκολ, ενώ υπήρξε των Εθνικών ομάδων U17 και U18.

Ψάχνοντας κάτι διαφορετικό από πέρσι στην καριέρα του, η ομάδα της Τρίπολης, ήρθε σε συμφωνία με την τότε πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ράκοβ, με τον Τσιφτσή να πηγαίνει εκεί ως δανεικός. Στη Ράκοβ, βρήκε άλλους δύο Έλληνες, τον Σβάρνα και τον Παπανικολάου, αλλά δεν κατάφερε να βρει και το χρόνο συμμετοχής που ήθελε.

Κατέγραψε μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και στο πρωτάθλημα, ενώ οι άλλες δύο, ήταν με τη δεύτερη ομάδα της Ράκοβ και από τη στιγμή που δε βρήκε το χρόνο που ήθελε, τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στον Αστέρα.

Κατέγραψε 9 συμμετοχές, τρεις στην κανονική περίοδο και άλλες έξι στα πλέι άουτ, δεχόμενος επτά γκολ και κρατώντας δύο φορές την εστία του ανέπαφη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...