Μετά τον ΠΑΟΚ, «στην ατζέντα της Βαλένθια ο ακριβός Μπρέιθγουεϊτ», σύμφωνα με τα ΜΜΕ Ισπανίας

Στο κάδρο της Βαλένθια βάζουν τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ οι Ισπανοί, με το συμβόλαιο του 32χρονου φορ να είναι το μεγάλο «αγκάθι», όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας.
Πηγή: sdna.gr
Μετά τον ΠΑΟΚ, «στην ατζέντα της Βαλένθια ο ακριβός Μπρέιθγουεϊτ», σύμφωνα με τα ΜΜΕ Ισπανίας

Το όνομα του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ φιγουράρει στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα καθώς ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται δεδομένα για την περίπτωσή του, έχοντας -μάλιστα- καταθέσει και πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Στο κόλπο του ελεύθερου πια Μπρέιθγουεϊτ μπαίνουν και άλλες ομάδες, με τους Ισπανούς να μιλούν για «φλερτ» της Βαλένθια.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο 32χρονος Δανός έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις «νυχτερίδες», ωστόσο, αυτήν την φορά ο παίκτης είναι ελεύθερος στην αγορά: «Η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί πολλές φορές μέχρι και σήμερα, αλλά χωρίς τύχη. Το περασμένο καλοκαίρι, οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν στην τελική ευθεία αλλά εν τέλει δεν επετεύχθη η συμφωνία και στράφηκαν στον Γιάρεμτσουκ. Τώρα ο Δανός είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτό που έχει αλλάξει ουσιαστικά είναι πως ο ποδοσφαιριστής βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος και μάλιστα αποχωρεί από την Εσπανιόλ, μετά την άνοδο της ομάδας στην La Liga. Σε δηλώσεις του, μετά το τελευταίο παιχνίδι των playoffs, ήταν ξεκάθαρος και περιεκτικός: 'Ακόμα δεν ξέρω. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης που δείχνει ασέβεια. Για να δούμε αν θέλω να συνεχίσω εδώ γιατί  η προσφορά που είχα πριν από ένα χρόνο δείχνει ότι δεν με εμπιστεύονται. Έχω δουλέψει σκληρά για να βρεθώ στην πρώτη κατηγορία'.

Όταν -μάλιστα- ρωτήθηκε γιατί το θεώρησε ασέβεια, απάντησε πως: «τώρα πρέπει να ξεκουραστώ.  Δεν είναι η ώρα να μιλήσω γι' αυτά τα πράγματα . Είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος είναι στην πρώτη κατηγορία γιατί το αξίζει».

Όπως υπογραμμίζουν οι Ισπανοί, ο έμπειρος φορ έκανε μία εξαιρετική σεζόν, ως πρώτος σκόρερ της Segunda, και το συμβόλαιό του αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» για την Βαλένθια: «Το συμβόλαιο είναι το μεγάλο εμπόδιο για την απόκτησή του, ανεξάρτητα από τον ανταγωνισμό. Κάτι που διαπίστωσε η Βαλένθια και στο παρελθόν. Ο Δανός υπέγραψε στην Εσπανιόλ για 2.5 εκατ. καθαρά τη σεζόν, χρήματα που θα κατέστρεφαν το μπάτζετ των νυχτερίδων».

Διαβάστε ακόμη...