«Μεγάλη απόσταση Βαλένθια-Μπρέθγουεϊτ»

Νέες αναφορές στην Ισπανία για τον επιθετικό που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλη απόσταση Βαλένθια-Μπρέθγουεϊτ»

Μετά την επιστροφή της Εσπανιόλ στη La Liga και τις δηλώσεις του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ για πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του που δε δείχνει σεβασμό, στην Ισπανία φαίνεται να θεωρούν δεδομένο ότι ο Δανός θα αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο.

Μετά την αναφορά του «Cadena Ser» για τη Βαλένθια, αλλά και την… ΑΕΚ (που έφερε τη διάψευση της Ένωσης), η ιστοσελίδα «ElDesMarque», έχει το δικό της ρεπορτάζ για την υπόθεση Μπρέθγουεϊτ

Ο συντάκτης αναφέρει ότι οι «Νυχτερίδες» ψάχνουν τον παρτενέρ του Ούγκο Ντούρο στην επίθεση, με τον Ράφα Μιρ, να αποτελεί την πιο εφικτή περίπτωση, αλλά ο Μπρέθγουεϊτ είναι ξανά στην αγορά. Μάλιστα, υπάρχει αναφορά στο περσινό «φλερτ» των δύο πλευρών, με τη Βαλένθια τελικά, να παίρνει τον Γιάρεμτσουκ.

Αφού σημειώνονται όσα είπε ο Δανός κατά της Εσπανιόλ, μετά την εξασφάλιση της ανόδου, το ρεπορτάζ πηγαίνει στο οικονομικό κομμάτι.

Εκεί ο συντάκτης τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στις δύο πλευρές και πέρα από τον ανταγωνισμό άλλων ομάδων, οι απαιτήσεις του Μπρέθγουεϊτ είναι το μεγάλο εμπόδιο για τη Βαλένθια. Αυτές, είναι στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο καθαρά, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα «ένα ποσό που θα κατέστρεφε το κόστος για το ρόστερ της Βαλένθια»…

Διαβάστε ακόμη...