Μπρεθγουέιτ: Η άνοδος με την Εσπανιόλ, οι κομμένες γέφυρες και ο ΠΑΟΚ που περιμένει

Ο ΠΑΟΚ επενδύει χρόνο και χρήμα στην υπόθεση του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, που αποτελεί "υπ'αριθμόν 1" στόχο του για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: sport24.gr
Μπρεθγουέιτ: Η άνοδος με την Εσπανιόλ, οι κομμένες γέφυρες και ο ΠΑΟΚ που περιμένει

Ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ παραμένει ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Από τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δανού με την Εσπανιόλ τελείωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Βαρκελώνης, το θέμα του Δανού φορ αναμένεται να παρουσιάσει εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα ευελπιστούν ότι τελικά ο Μπρεθγουέιτ θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει και έχουν αποφασίσει εκτός από χρήματα να επενδύσουν και χρόνο στην περίπτωσή του. Ήξεραν εξ'αρχής ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη για τον παίκτη και συμφώνησαν ότι είναι η περίπτωσή του είναι μια από αυτές που αξίζει να περιμένουν και αυτό έγινε.

Πλέον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς των δεσμεύσεων του 32χρόνου επιθετικού με την Εσπανιόλ, που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την Οβιέδο είπε ότι πλέον μπορεί να δει την επόμενη ημέρα της καριέρας του, τονίζοντας μάλιστα ότι είχε μια πρόταση για ανανέωση συνεργασίας από την ομάδα του την οποία την χαρακτήρισε προσβλητική.

Το γεγονός ότι ο Δανός "κόβει τις γέφυρες" με την Εσπανιόλ δεν καθιστά την υπόθεσή του εύκολη. Με τον ένα είτε τον άλλο τρόπο υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες ρήτρες εύκολα διαχειρίσιμες, ώστε να αποχωρήσει από αυτήν χωρίς να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Αν έρθει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ

Όπως και να έχει όμως μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ παραμένει μια πολύ δύσκολη περίπτωση μετά τη γεμάτη σεζόν που είχε φέτος στη Βαρκελώνη.

Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν και άλλοι και μάλιστα πολλοί. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του, τον περασμένο Γενάρη υπήρξαν ομάδες από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης που τον είχαν προσεγγίσει.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει "δουλέψει" πολύ την υπόθεση του Μπρεθγουέιτ, του έχει κάνει μια πρόταση που είναι μεγαλύτερη από το πιο ακριβό συμβόλαιο που παίρνει μέχρι τώρα παίκτης του και προσπαθεί να τον δελεάσει και με την προοπτική μιας ακόμη συμμετοχής στο Champions League.

Παρεμπιπτόντως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με το θέμα της απόκτησης του φορ που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μοιάζει δεδομένο ότι ο Δικέφαλος στα πρώτα, τουλάχιστον, παιχνίδια για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα στηριχθεί στους επιθετικούς που βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ του.

Αυτούς που ήδη συμμετέχουν στην προετοιμασία: τον Μπράντον Τόμας και τον Αλί Σαμάτα, με τον πιθανό δανεισμό του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη να μοιάζει θέμα χρόνου.

Διαβάστε ακόμη...