Ο Ντέσερς και ο Μπρέθγουεϊτ…

Η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ και η “ακριβή” περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού της Ρέιντζερς!
Πηγή: paok24.com
Ο Ντέσερς και ο Μπρέθγουεϊτ…

Εκτός του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος παραμένει ο νούμερο ένα στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, ο Δικέφαλος εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών επιθετικών που είναι… συμβατοί στα “θέλω” του Ράζβαν Λουτσέσκου και στις οικονομικές δυνατότητες της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που έπεσαν στο τραπέζι αλλά δεν φαίνεται ιδιαίτερα… προσιτή λόγω των απαιτήσεων της ομάδας του, είναι αυτή του 29χρονου Νιγηριανού της Ρέιντζερς, Σίριελ Ντέσερς, ο οποίος κατέγραψε φέτος 22 γκολ και 9 ασίστ σε 55 εμφανίσεις με τη φανέλα των δευτεραθλητών Σκωτίας, με την ιστοσελίδα “thescottishsun.co.uk” να τονίζει σήμερα πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να μπει στην υπό μεταγραφή λίστα.

Βέβαια, έχοντας δαπανήσει 5 εκ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από την Κρεμονέζε, σε συνάρτηση με το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2027, η Ρέιντζερς δεν δείχνει διατεθειμένη να… διευκολύνει τον Ντέσερς και κάπου εδώ – σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα – “κολλάει” ο ΠΑΟΚ!

“Λέγεται πως ο Ντέσερς είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά η ελληνική ομάδα θα πρέπει να συμφωνήσει και με την Ρέιντζερς” αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ των Σκωτσέζων,  με τον συντάκτη να συμπληρώνει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και για τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αλλά και πως η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί δέλεαρ για τον Νιγηριανό – γεννημένο και μεγαλωμένο στο Βέλγιο –  στράικερ της Ρέιντζερς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λέουβεν, Λόκερεν, Τβέντε, Μπρέντα, Ουτρέχτη, Χέρακλες, Γκενκ, Φέγενορντ και Κρεμονέζε. 

Διαβάστε ακόμη...