Ρέμπε: «Ο Τζίμας είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα»

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των Γερμανών.
Πηγή: paok24.com
Ρέμπε: «Ο Τζίμας είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τζίμας βρίσκεται ήδη από χθες επί Γερμανικού εδάφους, με τον νεαρό Έλληνα στράικερ να υποβάλλεται το μεσημέρι της Τετάρτης σε ιατρικές εξετάσεις και πλέον να μετράει αντίστροφα για την παρθενική του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίροσλαφ Κλόζε.

Όπως διαβάσατε χθες μέσα από το PAOK24 το οποίο αποκάλυψε το όλο θέμα και βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον γερμανικό σύλλογο περιλαμβάνει οψιόν 20 εκ. ευρώ (18εκ. + 2εκ. με τη μορφή μπόνους) για το 85% των δικαιωμάτων του 18χρονου φορ, ποσό που ασφαλώς είναι τεράστιο από τη μία και σχεδόν… απαγορευτικό από την άλλη για τη Νυρεμβέργη!

Με αφορμή τη μετακίνηση του wonderkid των «ασπρόμαυρων» στην Τσβάιτε Λίγκα, ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Νυρεμβέργης, Όλαφ Ρέμπε, παραχώρησε δηλώσεις σε Γερμανικό μέσο ενημέρωσης αναφορικά με τη μετακίνηση του Τζίμα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

«Ο Στέφανος είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα και είχε πολλές προτάσεις. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ερχόταν τώρα στη Νυρεμβέργη» ανέφερε ο Γερμανός. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται μάλιστα ότι σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η άριστη σχέση του ίδιου με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και η παρουσία του Γιώτη Χατζηαλεξίου, ο οποίος είναι Ελληνογερμανός (σ.σ. κατέχει πόστο στο τιμ του Ρέμπε) και βοηθάει τον νεαρό επιθετικό να προσαρμοστεί όσο γίνεται γρηγορότερα στο νέο του περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη...