Καρασαββίδης (μάνατζερ του Τζίμα) στο SDNA: «Κέρδισε τον Στέφανο η παρουσία του Μίροσλαβ Κλόζε στη Νυρεμβέργη»

Ο Έλληνας agent κι εκπρόσωπος του Στέφανου Τζίμα, Θεόφιλος Καρασαββίδης, συνόδεψε το νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ στη Γερμανία και δίνει - μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA - το backstage της συμφωνίας με την Νυρεμβέργη.
Πηγή: sdna.gr
Καρασαββίδης (μάνατζερ του Τζίμα) στο SDNA: «Κέρδισε τον Στέφανο η παρουσία του Μίροσλαβ Κλόζε στη Νυρεμβέργη»
Photo Credits: @SDNA

Το δρομολόγιο Ελλάδα – Γερμανία ακολούθησε ο Στέφανος Τζίμας για λογαριασμό της Νυρεμβέργης.

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τον επόμενο χρόνο (ως δανεικός) στην γερμανική ομάδα κι αυτό αποτελεί ένα νέο – μεγάλο – βήμα στην καριέρα του που ασφαλώς κι ανοίγει νέους ορίζοντες.

Το  SDNA  επικοινώνησε με τον Έλληνα agent, Θεόφιλο Καρασαββίδη, εκπρόσωπο του νεαρού επιθετικού που τον συνόδεψε στο ταξίδι με προορισμό την Γερμανία και φυσικά ήταν δίπλα του στο τελετουργικό των υπογραφών με την Νυρεμβέργη.

«Το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για τον Στέφανο κρατούσε αρκετό διάστημα, όπως κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα ήταν καθαρά δικό μας θέμα σε συνεργασία πάντα με τον ΠΑΟΚ, να βρούμε και να κάνουμε την ιδανική επιλογή που θα συμβάλει στην εξέλιξη του παιδιού…» τόνισε αρχικά ο Έλληνας agent και πρόσθεσε σχετικά με τους λόγους επιλογής της Νυρεμβέργης.

«Ο πρώτος βασικός λόγος έχει να κάνει με την παρουσία του Μίροσλαβ Κλόζε στον πάγκο της Νυρεμβέργης. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών.

Ο Στέφανος ήθελε πολύ να δουλέψει και να μάθει δίπλα του και επί της ουσίας τον...κέρδισε η παρουσία του Κλόζε.

Από κει και πέρα σημαντικό ρόλο έπαιξαν η τεράστια εμπιστοσύνη που μας έδειξαν δύο επιτελικά στελέχη της Νυρεμβέργης κι αναφέρομαι στους Όλαφ Ρέμπε και Γιώτης Χατζηαλεξίου.

Ειδικότερα ο Όλαφ Ρέμπε είχε περάσει στο παρελθόν από τον ΠΑΟΚ κι υπήρχε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη κι άψογη συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Ρέμπε παρακολουθούσε τα τελευταία χρόνια την τελευταία χρόνια την εξέλιξη του Στέφανου και η Νυρεμβέργη πήρε την απόφαση να του δώσει τη φανέλα του βασικού επιθετικού».

- Για την υψηλή ρήτρα που πέρασε στη συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ αναφορικά με την προοπτική απόκτησης του Τζίμα από την Νυρεμβέργη:

«Αυτά είναι θέματα των δύο ομάδων χωρίς να ενδιαφέρουν εμάς.

Εμείς διαπιστώσαμε στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις πόσο πολύ ήθελε ο Κλόζε και τα στελέχη της Νυρεμβέργης να έρθει ο Στέφανος στην ομάδα τους κι αυτό μέτρησε στην απόφαση που λάβαμε σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...