Επίσημη πρόταση σε Μπρέθγουεϊτ

Το PAOK24 παρουσιάζει το νέο βήμα στην ανοιχτή μεταγραφική υπόθεση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Επίσημη πρόταση σε Μπρέθγουεϊτ
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ένα από τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ είναι αυτό του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Ο Δανός επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εσπανιόλ παίρνοντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δείχνοντας και ο ίδιος στις δηλώσεις του ότι το… γυαλί με την ισπανική ομάδα έχει ραγίσει.

Ο Μπρέθγουεϊτ καλείται πλέον να πάρει την απόφαση για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, έχοντας στα χέρια του εδώ και καιρό και την πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το PAOK24, το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Δανό επιθετικό πήρε και πιο επίσημη μορφή.

Και αυτό γιατί η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε από τους «ασπρόμαυρους» αποτυπωμένη την πρόταση που έχουν καταθέσει και σε επίσημο έγγραφο.

Το συγκεκριμένο σκέλος έχει αναλάβει η Μαρία Γκοντσάρεβα, και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη για να δώσει την τελική έγκριση.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα σχετικά με την τελική απόφαση που θα λάβει ο Μπρέθγουεϊτ, ωστόσο σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τα όσα έχουν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα και την αναμονή που υπάρχει έως σήμερα.

Διαβάστε ακόμη...