Μπλέκουν ΠΑΟΚ με Γκλούστσεβιτς

Ένα νέο σενάριο από τη Σερβία «μπλέκει» τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ραντνίτσκι, Ματίγια Γκλούστσεβιτς.
Πηγή: forzaonline.gr
Μπλέκουν ΠΑΟΚ με Γκλούστσεβιτς

Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό της ομάδας που τερμάτισε στην πέμπτη θέση του σέρβικου πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, για να πάρει μια θέση στα προκριματικά του Conference League της νέας περιόδου.

Ο 20χρονος αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης (παρά τα 187 εκατοστά του ύψους του!) με δυνατό πόδι το δεξί, ενώ έχει δώσει λύσεις τόσο και στα δεξιά, ακόμα και ως μοναδικός προωθημένος.

Ο Γκλούστσεβιτς προέρχεται από μια σεζόν με 35 συμμετοχές, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ, και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Σέρβοι, «οι πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, ρωτώντας για την τιμή του, προκειμένου να τον κάνουν συμπαίκτη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς».

Μάλιστα οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει ενδιαφέρον η Τζένοα, αλλά και ομάδες από το Βέλγιο, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις, και πως «όποια ομάδα θέλει το διαμάντι της Ραντνίτσκι θα πρέπει να περιμένει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Conference League».

Διαβάστε ακόμη...