Ενδιαφέρον από Κύπρο για Μπράντονιτς

Μια από τις «ανοικτές» υποθέσεις αναφορικά με τον ΠΑΟΚ Β και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται σε… δεύτερη φάση, είναι αυτή του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς.
Πηγή: thessports.gr
Ενδιαφέρον από Κύπρο για Μπράντονιτς

Ο 24χρονος εξτρέμ βρίσκεται στον Δικέφαλο από τον Ιανουάριο του 2020 και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας στη Super League 2, καταγράφοντας στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν επτά συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Συνολικά, με τον ΠΑΟΚ Β έχει καταγράψει 29 συμμετοχές, με απολογισμό 13 γκολ και εννέα ασίστ.

To συμβόλαιο του Βόσνιου με τους «ασπρόμαυρους» ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο και σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Μπράντονιτς, θέλοντας να τον κάνει δικό της. Πρόκειται για την Ομόνοια 29ς Μαΐου, που αναζητά ενίσχυση ενόψει της παρθενικής της παρουσίας στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος εξτρέμ δεν είναι άγνωστος στη Μεγαλόνησο, αφού στο πρώτο κομμάτι της περασμένης σεζόν είχε αγωνιστεί στον Εθνικό Άχνας, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας οκτώ συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...