Παρέλαση για Μπρέιθγουεϊτ, στο «παιχνίδι» και ομάδες της Premier

Στο παιχνίδι απόκτησης του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ μπήκαν και τρεις ομάδες της Premier League, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του - Η νέα συνεργασία με τον Ζάχαβι και ο ΠΑΟΚ
Πηγή: sdna.gr
Παρέλαση για Μπρέιθγουεϊτ, στο «παιχνίδι» και ομάδες της Premier

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ απασχολεί δεδομένα τον ΠΑΟΚ που έχει καταθέσει πρόταση στον Δανό φο και περιμένει την απάντησή του. Η υπόθεση του πρώτου σκόρερ της Segunda Division όμως δεν είναι εύκολη, με τους συμπατριώτες του να βάζουν στο κόλπο και τρεις ομάδες από την Premier League! 

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ιστοσελίδα της Δανία, για τον 33χρονο φορ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Έβερτον αλλά και οι δύο που επέστρεψαν στην Premier League, η Λέστερ και η Σάουθαμπτον! 

Επίσης, οι συμπατριώτες του Μπρέιθγουεϊτ σε μια αποκάλυψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, υπογραμμίζουν πως ο Δανός επιθετικός της Εσπανιόλ που πέτυχε πέρσι 22 γκολ στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, προσέλαβε τον πασίγνωστο ατζέντη Πίνι Ζαχάβι που έχει μια τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στα μεγάλα deals. Ο Μπρέιθγουεϊτ προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου -όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα- να φροντίσει ο Ισραηλινός μάνατζερ για την επόμενη μέρα της καριέρας του. 

«Η Λέστερ, η Σαουθάμπτον και η Έβερτον είναι μεταξύ των πολλών συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος προσέλαβε το Πίνι Ζαχάβι για να φροντίσει για το μέλλον του, αυτές τις μέρες που είναι σε διακοπές. 

Πήγε να ξεκουραστεί με ήρεμο μυαλό, γιατί ο Δανός είχε μια τρομερή σεζόν στη La Liga 2, όπου έγινε πρώτος σκόρερ με 22 γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της Εσπανιόλ στη La Liga. 

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη επιθυμία του να πάει στο EURO 2024 δεν ήταν αρκετό για να κληθεί από τον Κάσπερ Χιούλμαντ στην Εθνική Δανίας που πέτυχε μόνο δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο τουρνουά.  

Αλλά ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έχει τώρα άλλες αποφάσεις να σκεφτεί. Υπάρχουν πολλές προσφορές για εκείνον και έχει ακόμα δυο εβδομάδες για να φύγει από την Εσπανιόλ ως ελεύθερος».

Διαβάστε ακόμη...