Οι επιλογές στον φορ

Ο περιορισμένος αριθμός περιπτώσεων και ο προβληματισμός.
Πηγή: paok24.com
Οι επιλογές στον φορ
Photo Credits: @PAOK FC

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σεζόν, με τα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League να είναι προ των πυλών.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αποκτήσουν κεντρικό επιθετικό, σε ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα του καλοκαιριού και της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την υπόθεση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ να έχει χαθεί, στον Δικέφαλο έχουν περιορισμένο αριθμό επιλογών για τη θέση, χωρίς να είναι πειστικές.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φέντορ Τσάλοφ, που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Άλλες, αφορούν παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν συμπληρωματική επιλογή ή να αποκτηθούν με δανεισμό. Για τον λόγο αυτό, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Ουσιαστικά, το λάθος στην διαχείριση της υπόθεσης Μπρέθγουεϊτ, κυνηγά τα στελέχη του ΠΑΟΚ που δεν έχουν ακόμη απαντήσεις και ενώ ο χρόνος πιέζει. Η αγορά είναι άδεια από επιλογές στα νούμερα που θέλει να κινηθεί ο Δικέφαλος, γεγονός που αυτόματα σημαίνει πως αν ο ΠΑΟΚ θέλει να βρει καλύτερο παίκτη από τον Δανό, θα πρέπει να πληρώσει πολλά περισσότερα από αυτά που υπολόγιζε.

Διαβάστε ακόμη...