Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον χρόνο του για Τισουντάλι

Το FORZAONLINE σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για το γεγονός πως ο Δικέφαλος κάνει κίνηση για την απόκτηση του Φέντορ Τσαλόφ και πλέον όπως όλα δείχνουν ο Ρώσος φορ είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον χρόνο του για Τισουντάλι

Eπίσης, το FORZAONLINE είχε τονίσει πως ο Δικέφαλος δουλεύει παράλληλα με αυτή του Τσαλόφ ακόμα μια υπόθεση επιθετικού και δεν είναι απίθανο να κλείσουν και οι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς αυτός ήταν και ο στόχος των «ασπρόμαυρων».

Ο παίκτης αυτός είναι ο Ταρίκ Τισουντάλι, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε εντατικές διαπραγματεύσεις με τη Γάνδη, προκειμένου να τον κάνει δικό του. Και αυτή η περίπτωση προχωρά καλά και δεν αποκλείεται να υπάρξει happy end για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» έχοντας πλέον κλεισμένο τον Τσαλόφ μπορούν να πάρουν τον χρόνο τους, προκειμένου να ρίξουν και άλλο τις απαιτήσεις της Γάνδης και του παίκτη και να τον κλείσουν με τα δικά τους «θέλω».

Έτσι, εφόσον κλείσει και αυτή η περίπτωση οι «ασπρόμαυροι» θωρακίζουν την επιθετική τους γραμμή, καθώς ο 31χρονος Μαροκινός μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

Διαβάστε ακόμη...