Αυτά είναι τα στοιχεία που φέρνει o Φέντορ Τσάλοφ στους πρωταθλητές

Τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ και τα στοιχεία που θα φέρει στον Δικέφαλο του Βορρά.
Πηγή: sport24.gr
Αυτά είναι τα στοιχεία που φέρνει o Φέντορ Τσάλοφ στους πρωταθλητές

Τα δεδομένα που επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να κινηθεί αποφασιστικά και να συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ για την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ έχουν αναλυθεί ήδη από το SPORT24.

Η συμφωνία του Δικεφάλου του Βορρά με τον παίκτη προβλέπει συμβόλαιο 1.3 εκατομμύριών ευρώ τριετούς διάρκειας, με μπόνους επίτευξης στόχων άλλες 300 χιλιάδες και ισόποσο πριμ υπογραφής, ενώ τα χρήματα που θα πάρει η ΤΣΣΚΑ θα φτάσουν τα 3.3 εκατομμύρια ευρώ.

Τι αγοράζει ο ΠΑΟΚ με τα χρήματα αυτά;

Έναν επιθετικό σε πολύ καλή ηλικία, με δυνατότητα μεταπώλησης, ένα φορ που ταιριάζει στα θέλω του προπονητή του (συμμετοχικός στο παιχνίδι της ομάδας του, με δυνατότητα να βγαίνει εκτός του κουτιού) και με εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα.

Ο Ρώσος έχει βρει δίχτυα περισσότερες από 40 φορές τα τελευταία δυο χρόνια, (αρκετές από τις οποίες από την άσπρη βούλα) και μπορεί να προσθέσει αρκετά τέρματα στην έτσι και αλλιώς πλούσια συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα.

Αντίστροφα, οι "ασπρόμαυροι" προσφέρουν στον 26χρονο φορ τη δυνατότητα να παίξει ξανά εκτός της πατρίδας του -κάτι που επιθυμούσε πολύ και δεν το έκρυβε τις προηγούμενες σεζόν- και κυρίως να επανέλθει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν μάλιστα η επιστροφή του στις διοργανώσεις της UEFA είναι στο επόμενο Champions League με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ, αυτό θα αποτελεί "χαράς ευαγγέλια" και για αυτόν και την ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...