Πρώην χαφ της ΤΣΣΚΑ: «Αφήστε τον Τσαλόφ να πάει στον ΠΑΟΚ!»

Ο Φέντορ Τσαλόφ τα έχει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο και πλέον απομένει η έκδοση της βίζας του, ώστε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: forzaonline.gr
Πρώην χαφ της ΤΣΣΚΑ: «Αφήστε τον Τσαλόφ να πάει στον ΠΑΟΚ!»

Η αποχώρηση του 26χρονου σέντερ φορ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα χάσει μία πολύτιμη μονάδα του ρόστερ της. Ο Τσαλόφ ολοκλήρωσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο έχοντας συνεισφορά σε 21 τέρματα, καταγράφοντας 16 γκολ και πέντε ασίστ σε 41 αναμετρήσεις, όντας βασικός και… αναντικατάστατος.

Στη Ρωσία δεν έχουν πάρει με καλό μάτι την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή και οι αντιδράσεις είναι αρκετές. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ, Γεβγκένι Αλντόνιν, σχολίασε σε ρωσικό μέσο την επικείμενη μεταγραφή του Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως αν επιθυμεί να αποχωρήσει για τον Δικέφαλο, τότε πρέπει η ομάδα να τον αφήσει.

«Αν ο ίδιος ο Τσαλόφ θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ, αν ο ίδιος είναι ώριμος γι’ αυτή την απόφαση, τότε αφήστε τον να φύγει. Ποιος θα σκοράρει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ; Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί, εάν η ιστορία του Φεντόρ λειτουργήσει και φύγει», είπε χαρακτηριστικά σε ρωσική ιστοσελίδα.

Διαβάστε ακόμη...