Τα «θέλω» της Γάνδης και του Τισουντάλι που απασχολεί τον ΠΑΟΚ

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον 31χρονο φορ της βελγικής ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Τα «θέλω» της Γάνδης και του Τισουντάλι που απασχολεί τον ΠΑΟΚ

Ο Ταρίκ Τισουντάλι παίζει δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες. Όπως έγραψε το SDNA,  ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πραγματοποιήσει focus στον Μαροκινό επιθετικό και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γάνδη.

Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1993, προέρχεται από μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν (21 γκολ – 12 ασίστ σε 51 ματς) κι ενώ με τη φανέλα της Γάνδης μετράει συνολικά 56 γκολ – 28 ασίστ σε 135 ματς.

Το  SDNA  έστριψε τις κεραίες του προς Βέλγιο μεριά και συγκέντρωσε ενδιαφέροντα tips για τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Το συμβόλαιο και το πωλητήριο

Μπορεί ο Μαροκινός επιθετικός να΄χει συμβόλαιο που…τρέχει με την Γάνδη μέχρι το καλοκαίρι του ΄26, ωστόσο το βελγικό κλαμπ δείχνει τη διάθεση το φετινό καλοκαίρι να ακούσει προσφορές και να ανάψει το «πράσινο φως» για την πώλησή του.

Κι αυτό από την στιγμή που η Γάνδη θέλει να προχωρήσει σε περικοπές στο μπάτζετ της εν όψει της νέας σεζόν και μέσω της πώλησης του 31χρονου επιθετικού θα μπορούσε ασφαλώς να πάρει οικονομικές…ανάσες.

Τα «θέλω» της Γάνδης

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Γάνδης σε πρώτο χρόνο έφταναν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Βέλγιο πάντως εσχάτως κυκλοφορεί η εκτίμηση πως θα μπορούσε να βρεθεί η «χρυσή» - τομή για το «deal done» με ένα ποσό στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Τισουντάλι.

Τα «θέλω» του παίκτη

Ο Τισουντάλι βάσει συμβολαίου αμείβεται ετησίως με 900.000 ευρώ στην Γάνδη κι ενώ φέρεται να αξιώνει ένα συμβόλαιο που μαζί με τα πριμ θα φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ (το χρόνο) για να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...