“Τα έξι εκατομμύρια του ΠΑΟΚ και η κίνηση Τσάλοφ”

Όσα είπε στον αέρα του City 106.1.
Πηγή: paok24.com
“Τα έξι εκατομμύρια του ΠΑΟΚ και η κίνηση Τσάλοφ”
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει στραμμένη την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ωστόσο, οι εξελίξεις “τρέχουν” και στο “μέτωπο” των μεταγραφών.

Για όλες τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού City 106.1 και στην καθημερινή (10-12) εκπομπή Ντουέτο.

Συζητώντας για όσα περιμένουμε να συμβούν και τις κινήσεις του ΠΑΟΚ, στάθηκε τόσο στον Τισουντάλι, όσο και στον Τσάλοφ που είναι προ των πυλών της Τούμπας, ενώ στο “κάδρο” μπαίνει και ο χαφ, με το τοπίο εκεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρο.

Ξεκινώντας από την υπόθεση του Τσάλοφ, το πότε θα τελειώσει η μεταγραφή αυτή εξαρτάται από τον ίδιο, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει τα στοιχεία του και να περιμένει πλέον το οριστικό “ok”. Όπως είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μάλλον από αύριο θα κλείσει το θέμα ο Ρώσος επιθετικός, προκειμένου να φορέσει τα ασπρόμαυρα, με τον “Δικέφαλο” να βγάζει από τα ταμεία του 3 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στον Τισουντάλι, αυτό που σημείωσε είναι πως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον παίκτη και οι επαφές είναι σε καλό σημείο και με την ομάδα του, για ένα deal στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ το θέμα του χαφ παραμένει ανοικτό, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο γι’ αυτή τη θέση…

Διαβάστε ακόμη...